YLONA ROEM
d-stress praktijk

D-STRESS PRAKTIJK     massage . voeding . pilates . coaching

Graag stel ik mij aan u voor; 

Ik ben Ylona Roem, en ben tijdens mijn jarenlange ervaring als sportdocente, voedingsconsulente, therapeute en stressconsultant tot de overtuiging gekomen dat lichamelijke conditie niet te verbeteren valt als de mentale omstandigheden achter blijven. 

In mijn praktijk kan ik effectieve hulp bieden aan mensen met stress gerelateerde klachten, overspannenheid en burnout.

U kunt bij mij terecht voor verschillende behandelingen en sportbegeleiding;

MASSAGE:

D-stress massage is een combinatie van ontspannings- en sportmassage waarbij diverse technieken aan bod komen.

Bodywork is een diepgaande holistische massagetechniek waarbij de buik centraal staat. Deze behandeling zorgt voor het loslaten van emotionele en energetische blokkades.

Met Holistic pulsing wordt het lichaam in een constante ritmische beweging gebracht zodat, tot op celniveau, de eventuele blokkades losgelaten kunnen worden.

VOEDINGSPLAN:

Begeleiding in verbetering van voedingspatroon waarbij gekeken wordt naar persoonlijke energiebehoeften en de schijf van 5. Het wekelijks op maat gemaakte voedingsplan is geschikt voor iedereen die weer lekker in z'n vel wil komen.

PILATES:

Onder persoonlijke begeleiding werk je met maximaal 3 personen aan het versterken van lichaam en geest. Pilates verbeterd je houding, concentratie en ademhaling en zorgt voor soepele spieren.

COACHING:

Op een professionele, en vooral praktische manier help ik je balans te vinden daar waar het fysiek of mentaal verstoord is. Coaching is geschikt voor iedereen die stress ervaart; het gevoel heeft dat alles teveel is, of tegen problemen aan loopt in het gezin, werk, of relatie. Ik bied je handvaten om helder inzicht te krijgen zodat stressgevoelige punten verholpen en voorkomen kunnen worden.

Neem gerust contact met mij op voor vragen, meer informatie of wanneer u een afspraak wilt maken!